Nieuwsbrief

Speeltuin Het Vossenhol

Maart 2019 

 

Beste donateur

Het Vossenhol kan wel bekend staan als “de verborgen speeltuin”, maar het nieuwe bestuur wil zich in ieder geval niet verborgen houden en héél graag de speeltuin weer onder de aandacht brengen in Warmond. Wij gebruiken daarom allereerst deze nieuwsbrief om ons aan jullie kenbaar te maken. Natuurlijk lezen jullie ook de activiteiten al gepland staan voor dit jaar.  

Bestuur

Per december 2018 is het nieuwe bestuur aantreden. Twee import en twee geboren en getogen Warmonders, dus alle kennis van tradities en feestweken zijn niet verloren gegaan 😊. 

Linda Montana Munneke, voorzitter  

(op de foto: midden boven) 

Rianne de Best – van Daalen, secretaris  

(op de foto: links) 

Carla van Rijsbergen, penningmeester  

(op de foto: rechts) 

Coco van IJsseldijk,   algemeen bestuurslid  

(op de foto: midden onder) 

Heb je vragen aan ons, stel ze gerust. 

De speeltuin 

Met zulk mooi weer kriebelt het lekker om in de speeltuin te bivakkeren en leuke activiteiten te gaan plannen. En ja daar hoort ook een voorjaarsschoonmaak bij van de blokhut. Die hebben wij zaterdag 23 maart gepland staan. Wij zullen dan de speeltuin een aantal uur gesloten houden en die mededeling ophangen in het mededelingenbord. De komende twee jaar staat er ook weer onderhoud gepland. De houtsnippers bij de grote glijbaan zullen verwijderd worden en kunstgras voor in de plaats komen. Het toestel met glijbaan in het peutergedeelte zal vervangen worden en daar zal gras worden gezaaid. De zandbak zal wat kleiner gemaakt worden en de bloem is verdort en zal verwijderd worden. Wanneer, hoe en wat precies horen jullie nog van ons. 

“Het Vossenhol wordt ook wel de ‘verborgen’ speeltuin van Warmond genoemd.  Je kunt onze ‘verborgen’ speeltuin vinden tussen de Julianastraat, Bernhardstraat, Beatrixlaan en Irenestraat in. Het Vossenhol heeft alles in huis voor een leuke middag; een mooi pannavoetbalveld, kabelbaan, klimtoren, groot klimkasteel met glijbaan, diverse schommels, afgescheiden peuterspeelplek met zand en zandspeelgoed, wipwap, bankjes en een tafeltennistafel. De aanwezige blokhut kan gehuurd worden voor kinderpartijtjes, kijk hiervoor op onze websitewww.speeltuinhetvossenhol.nl.” 

Donatie 

Zoals bekend zijn jullie als donateurs onmisbaar en wij zijn daarom erg blij met jullie financiële ondersteuning. 

Voor degene die ons toestemming heeft gegeven om het donateursgeld (á € 8,-) via automatische incasso te innen, zal de automatische incasso eind maart worden uitgevoerd. Het donateursgeld mag u ook zelf overmaken op het IBAN nummer wat bovenaan de brief staat vermeld. Zet in de omschrijving dan uw naam, adres en indien bekend uw donateur nummer. Wilt u toch liever ook een automatische incasso dan staat op de website een formulier wat u kunt invullen en aan ons mailen of posten. Voor degene die contant betalen komen wij als bestuur rond april langs de deur om het bedrag te innen.